دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم

نمی‌توان اختیار نمایندگان را به کمیسیون‌های مجلس تفویض کرد

نماینده مردم قم در مجلس گفت: اگر صرفا به پیشنهاد کمیسیون‌ها درباره طرح‌ها و لوایح توجه شود، اختیار نمایندگان محدود می‌شود، از سوی دیگر نمایندگی قابل تفویض نیست و ما نمی توانیم حق خود را به اعضای کمیسیونی تفویض کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 04
کد خبر: ۱۲۸۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (دوشنبه 15 فروردین) در مخالفت با طرح اصلاح موادی از قانون آیین نامه داخلی مجلس مطرح شده است، اظهار داشت: اختیار قانونگذاری از شئون و حقوق نمایندگان است، اما در طرح مذکور رسالت و مسئولیت نمایندگی محدود می شود.

 

وی ادامه داد: از سوی دیگر اعضای کمیسیون ها مورد فشار دستگاه ها و لابی ها از بیرون قرار می گیرند و براساس توصیه ها و فشارها تصمیم گیری می کنند. از این رو سایر نمایندگان باید بتوانند از منافع آن صیانت کنند.

 

نماینده قم در مجلس تصریح کرد: اگر صرفا به پیشنهاد کمیسیون ها توجه شود، اختیار نمایندگان محدود می شود، از سوی دیگر نمایندگی قابل تفویض نیست و ما نمی توانیم حق خود را به اعضای کمیسیونی تفویض کنیم.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه نسبت به شیوه فعلی قانونگذاری نیز نقد دارد، بیان کرد: اگر لایحه بودجه ای که دولت آورده بود را همانطور برای اجرا به دولت می دادیم، بهتر بود تا اینکه با اتفاقات اخیر 2 ماه از وقت مجلس هدر رفت. اصل اینکه روش فعلی نقصی دارد، پذیرفته است، اما پیشنهاد کمیسیون آیین نامه داخلی نه تنها مشکلی را حل نمی کند، بلکه باعث سلب اختیار نمایندگان می شود. بهتر بود برای اصلاح قانونگذاری فراخوانی داده می شد تا کارشناسان خارج از مجلس نیز اظهارنظر کنند.

 

نماینده مردم قم در مجلس یازدهم تاکید کرد: نباید از چاله به چاه بیفتیم، با تصویب طرح اصلاح موادی از آیین نامه داخلی مشکلات ما افزایش می یابد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار